Hotel Sport

Hotel Sport

Hoteli Sport përbëhet nga dy ndërtesa me 28 Deluks dhoma të gjëra për mysafirë, 4 apartamente, restoran dhe bar. Të gjitha dhomat janë të pajisura me banjo private, TV satelitor dhe linjë telefonike direkte.

Hoteli Sport siguron qëndrim më të përshtatshëm në ski qendrën Mavrova, gjatë tërë vitit.

Restorani & Bari

Restorani
Edhe një vend ku do jeni ngrohtë të pritur. Në restoranin e këndshëm, ju ofrojmë zgjedhje të pasur të specialiteteve të jashtëzakonshme të detit, zgjedhje të madhe të specialiteteve ndërkombëtare dhe ushqim tradicional maqedonas.Nëse nuk jeni peshkatar, por kënaqeni me të tërën që vjen nga deti, urdhëroni.Zgjedhje e gjerë e ushqimeve, të përgaditura për ju. Ushqim dhe verë e mirë për kënaqësi në çdo stinë të vitit..

Bari
Vendi ku mund të relaksoheni
Bashkangjituni na barin tonë, në momentet e relaksimit. Do të keni mundësinë të takoni njerëz të rinj dhe të kaloni kohë kualitative me miqtë e tuaj.

Dhoma

Çmimet për person HB.

Sigurimi, taksa turistike dhe TVSH-ja të përfshira në çmim.

 

Family Time Room

 

 • Njështretërshe

  49 eur.

 • Dyshtretërshe

  33 eur.

Marrja me qira e mountain-bike, pishina, sauna, xhakuzi dhe fitnesi, pa pagesë.

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

 

Dhoma

Çmimet për person HB.

Sigurimi, taksa turistike dhe TVSH-ja të përfshira në çmim.

 

Lynx Room

Nga e Diela deri të Enjten

 • Njështretërshe

  49 eur.

 • Dyshtretërshe

  35 eur.

Marrja me qira e mountain-bike, pishina, sauna, xhakuzi dhe fitnesi, pa pagesë.

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

Lynx Room

Hënë - E premte

 • Njështretërshe

  63eur.

 • Dyshtretërshe

  45 eur.

Marrja me qira e mountain-bike, pishina, sauna, xhakuzi dhe fitnesi, pa pagesë.

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

 

LOCATION

Locationa

 

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo