Hoteli Ljogj

Hotel Lodge

Hoteli disponon me 34 shtretër në 15 dhoma të rregulluara, të pajisura me banjo private, spa banjo, linjë direkte telefonike dhe TV satelitor.

Hoteli Llogj i ofron të gjitha shërbimet e një hoteli të një qendre luksoze për skijim.

Piceria

Pushoni dhe kënaquni me picat e mrekullueshme dhe pitat tradicionale me djath dhe jogurt shtëpiak?
Atmosfera e mrekullueshme dhe ambienti I hotelit Llogj do ti përmbush të gjitha shqisat tuaja.
Oreks i mirë!

Dhoma

Çmimet për person BB.

Sigurimi, taksa turistike dhe TVSH-ja të përfshira në çmim.

 

Standard

 

Nga e Diela deri të Enjten

 • Njështretërshe

  41 eur.

 • Dyshtretërshe

  29 eur.

Marrja me qira e mountain-bike, pishina, sauna, xhakuzi dhe fitnesi, pa pagesë..

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

Standard


Fundjavë

 • Njështretërshe

  55 eur.

 • Dyshtretërshe

  39 eur.

Marrja me qira e mountain-bike, pishina, sauna, xhakuzi dhe fitnesi, pa pagesë.

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

 

LOCATION

Locationa

 

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo