Хотел Лоџ

Hotel Lodge

Хотелот не работи за време на летната сезона.
 

Хотелот располага со 34 кревети во 15 добро уредени соби, опременни со приватна бања, спа бања, директна телефонска линија и сателитски ТВ прием.

Хотелот Лоџ ги нуди сите услуги на хотел во луксузен скијачки центар.

Пицерија

Одморете се и уживајте во одличната пица и традиционалните пити со сирење и домашен јогурт.
Одличната атмосфера и амбиентот на хотелот Лоѓ ќе ги задоволи сите ваши сетила.
Добар апетит!

Соби

Дадените цени се за ноќевање со појадок и вечера.

Осигурување, туристичка такса, и ДДВ вклучено во цената.

Резервирај на reservation@resortmavrovo.com

Стандард

Од Недела до Четврток

 • Еднокреветна

  42 eur.

 • Двокреветна

  60 eur.

Деца до 5.99 годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 6 - 11.99 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12 годишна возраст - 100% од цената.

Стандард

Викенд

 • Еднокреветна

  56 eur.

 • Двокреветна

  80 eur.

Деца до 5.99 годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 6 - 11.99 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12 годишна возраст - 100% од цената.

 

Локација

Locationa