Пролет на снег

22. Март 2022

Пролетно скијање и одмооооор во Ресорт Маврово 👀

❄️ подолги денови

☀️ попријатни температури

⛷ подобри цени

🏔 одлични услови за скијање и одмор

💥 супер активности во @skihuts_resortmavrovo

 

Spring Offer

Spring Offer

Потребна е целосна уплата на цената при резервација и истата не може да се откаже и е нерефундабилна. | Трет возрасен во соба։ 30% попуст. | Понудата важи до 31.03.2022 | Цените се дадени по лице и се однесуваат за услуга полупансион за број на ноќевања дадени во сликата.

Повеќе информации и резервации на reservation@resortmavrovo.com.