ÇMIME PROMOMOTIVE - SHTATOR

07. July 2022

Akomodim relaksues me pishine dhe spa qendër ose aventurë në mal 😍🚵‍♂️⛰🏨

Hotel Bistra
· A La Carte restoran ·  Pishinë të mbrendshme – Saunë – Banjë Turke – Jacuzzi – Lobbz bar – Kënd të fëmijëve – Kafshët shtëpiake janë të mirseardhura.
 

OFERTA PËR FUNDJAVË

🏨 BB 2 netë për person në dhomë dyshe (e premte – e shtunë) – Pako çmim 69 eur
🏨 BB prenotimi për person në dhomë dyshe (e premte – e shtunë) 39 eur

OFERTË NGA E DIELA DERI TË ENJTEN

🏨 BB 3 netë për person në dhomë dyshe – Pako çmim 79 eur.
🏨 BB 2 netë për person në dhomë dyshe – Pako çmim 59 eur
🏨 BB  prenotim për person në dhomë dyshe – 33 eur
 

Fëmijë nga 0-5,99 vjeç = FALAS

Fëmijë nga 5,99 - 11,99 vjeç = 12 € për 1 nat BB (min. në dhomë dyshe me 2 prindër)

Mbi 12,00 vjeç - i rritur

Pagesë shtesë për person të tretë në dhomë = 20 € për 1 nat BB

Kafshë shtëpiake = 5€ për 1 nat

Dhomat nga oferta janë të limituara, deri në përmbushjen e rezervimeve.

Oferta vlenë për rezervime deri me 30.09.2022

Rezervoni në 042 489 002 | reservation@resortmavrovo.com

 

Shihemi në Resort Mavrovo